logo
  • 0 Favoriter

Sök efter hus och artiklar

x
Här var det tomt. Välj och lägg till dina favorithus.

KLASSISKA HUS

Våra klassiska hus berör ofta människor som uppskattar tidlöshet och kvalitet. Med de unika snickeridetaljerna, fasaderna i stående läkt, eller stående/liggande spontpanel, spröjsade fönster och tidsenliga tak, får man ett hem byggt i genuin klassisk tradition för både vardag och fest.

Vi bygger våra hus med råspont (massivt trä) i både ytter och innerväggar, vilket ger såväl robusta som tysta hus. Att vi sedan alltid väljer våra material och detaljer med yttersta omsorg, gör att husen andas en tidlöshet och klass som verkligen märks. Exempel på dessa detaljer kan vara listverk i allmogestil, profilerade inbyggda fönsterbänkar, skurklossar som avslutning vid golvlisten, takrosetter, vattbrädor, unik profilerad läkt samt en massa vackra staketräcken.
Listverket levereras i obehandlad furu och går att få i olika utförande och bredder.
Se vår detaljrikedom bland våra invändiga och utvändiga snickeridetaljer här >

Våra klassiska hus är inspirerade av svenska traditionella gårdar från århundraden tillbaka, men där modern komfort skapar ett hem där livskvalitet och trivsel står i centrum. Ett klassiskt Lövsta-trähus är alltid en klok investering för generationer framåt.