logo
  • 0 Favoriter

Sök efter hus och artiklar

x
Här var det tomt. Välj och lägg till dina favorithus.

Genuint och miljövänligt

Genuint hantverk

Vi på Lövsta Trähus bygger alla våra hus med råspont.
Råspont är, som namnet antyder, en sågad bräda som är spontad på båda sidor och är därför en effektiv produkt att arbeta med. Den är således framtagen och tillverkad av 100% massivt trä. Vår användning av råspont är genomgående i husets olika delar då den används både på taket och i husets alla ytter- och innerväggar. Lägg där till att samtliga innerväggar isoleras, vilket utöver råspontens egenskaper bidrar till ett robust och tyst hem.

Att vi dessutom väljer våra material och detaljer med yttersta omsorg, gör att husen tydligt ger uttryck för tidlöshet och kvalitet.
Exempel på dessa detaljer kan vara listverk i allmogestil, profilerade inbyggda fönsterbänkar, skurklossar som avslutning vid golvlisten, takrosetter, vattbrädor, unik profilerad läkt samt vackra staketräcken. Listverken levereras i obehandlad furu och går att få i olika utförande och bredder.

Allt detta gör huset till en investering för flera generationer!

Hunton Träfiber

Som ett alternativ i vår standardleverans går det även få Huntons träfiberisolering som tillval. På så sätt kan ni som kund göra ett extra miljömedvetet val.
Träfiberisoleringen tillverkas av träflis, vilket är en restprodukt från sågverkens framtagning av byggmaterial och bidrar därmed till att fullt ut, nyttja trädets alla delar.
Huntons träfiberisolering finns både som isoleringsskivor och i lösull.

Läs mer om Huntons träfiberisolering här >